Hava Durumu

22 derslikli okul için imzalar atıldı…

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan ‘100. Yılda 100 Hayırsever’ kampanyasına destekler sürüyor. Gaziantep’in kadirşinas hayırseverleri gönül birliği ile şehrin eğitimine, geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2020 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2020 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
22 derslikli okul için imzalar atıldı…

Kampanya kapsamında Gaziantep’te faaliyet gösteren Kurt Kumaş A.Ş ile Şahinbey İlçesi Deniz Mahallesi 22 derslikli Yeditepe Ortaokulu için nakdi bağış karşılığında hayırsever isminin verilmesini içeren protokolün imzaları atıldı.

Valilikte düzenlenen imza töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyasını hatırlatarak, “Gaziantepli hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Hepsi üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Bugün de Ali ve Halil beyle okul protokolü imzalıyoruz. 22 derslikli bir okul olacak. İnşallah okullarımızın sayısı 100’ü bulduğunda hep birlikte bunun için de ayrı bir tören düzenleyeceğiz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Kılıçparlar  ‘100. Yılda 100 Hayırsever’ kampanyasına destek veren hayırsever aileye eğitim camiası adına teşekkür etti.

Hayırsever Ali Kurt, “Babamızın, geçmişlerimizin hayrına böyle bir işe girmek bizim için onur verici. İnşallah çocuklarımız da devamını getirirler. Bu örnek kampanyaya imkânı olan herkesin destek vermesini istiyoruz” diye konuştu.

Hayırsever Halil Kurt, okulun memlekete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmalar sonrasında eğitime destek protokolünün imzaları atıldı. Okulun isminin ise Safa Mehmet Kurt Ortaokulu olarak anılacağı bildirildi.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.