Hava Durumu

100 KİŞİ ANCAK..!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuruluşunun 98’inci yıldönümü dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda tören düzenlendi. Programa CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve partililer katıldı. CHP’nin 98’inci Kuruluş Yılı etkinliklerine katılımcı sayısının düşük olması, partiye yönelik eleştirilere neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2021 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2021 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
100 KİŞİ ANCAK..!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98’inci Yıldönümü, yurt genelinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Bu kapsamda Gaziantep’te de CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve partililer katılımıyla tören düzenlendi.

KUTLAMA HEYECANI

Uçarı’n çelenk sunumu ile başlayan tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Törende konuşan CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, “Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında milyonlarca yoldaşımızla Cumhuriyet Halk Partimizin 98. Kuruluş Yıldönümünü sevinç, gurur ve coşkuyla kutlamanın heyecanı içerisindeyiz. Temelleri 4 Eylül 1919’da Sivas Kongresinde atılan, 9 Eylül 1923 tarihinde Halk Fırkası adıyla kurulan partimizin 98.Kuruluş yıldönümünde Büyük Atatürk’ün manevi huzurundayız. Bugün Türkiye’nin dev çınarı Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluş yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

100 KİŞİ ANCAK!

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına sınırlı sayıda katılımcı yer aldı. 100 kişilik heyet ile yapılan kutlama, parti içerisinde tepkiyle karşılandı. İlçe teşkilatlarının olmadığı, parti içerisindeki genç sayısının az olduğunu kaydeden partililer, yıllardır İl Yönetimleri tarafından düzenlenen etkinliklerin sönük geçtiğini kaydettiler.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.