Hava Durumu

Yolcular Gitti, Valizler Kaldı…

Son zamanlarda Gaziantep Havalimanı’nda yaşanan rötar krizlerine bir de bagaj skandalı eklendi. Daha önce uçak rötarlarıyla gündeme gelen Gaziantep, şimdi ise bagaj kriziyle gündemde. Londra’ya uçan 100 yolcunun valizleri Gaziantep’te unutuldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Yolcular Gitti, Valizler Kaldı…

Gaziantep havalimanında yaşanan rötar skandallarına bu sefer de valiz skandalı eklendi. Gaziantep’ten Londra’ya direkt uçuşla giden yolcuları, Londra’da büyük bir sürpriz bekliyordu. SunExpress firması, yolcuları Londra’ya götürürken, valizleri Gaziantep’te unutmuştu.

Yeni Krizin Adı Bagaj

Yeni bir krizin yaşandığı Gaziantep Havalimanı’nda yolcular, bagaj kriziyle karşı karşıya kaldı. SunnExpres firmasının 24 Temmuz tarihli Gaziantep Londra seferinde 100 yolcunun bavulu, Gaziantep’te unutuldu. Londra’ya iniş yapan uçaktaki 100 yolcu yaklaşık 2 saat bavul bekledi. Uzun bekleyişin ardından tepki gösteren yolculara firma bavulların Gaziantep’te unutulduğunu söyledi.

Bir hafta sonraki seferi bekleyecekler

Londra’ya inen yolcular, valizlerinin ise bir hafta sonra ellerine geçebileceğini öğrendiler. Gaziantep’ten Londra’ya SunExpress’in haftada bir sefer yaptığı öğrenilirken, firmanın gelecek hafta valizleri teslim edeceği iddia etti.

Yolcular, bavulları 1 hafta bekleyemeyeceklerini dile getirerek “Gerekirse ek sefer düzenlensin. Bavullarımızda gıda ürünleri var. 1 haftada ürünler küflenir, kokar. Her şeyi geçtik ne giyeceğiz? Firmanın acilen mağduriyetimizi gidermesini istiyoruz.” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.