Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

85 Yıl Hapis Cezası ile Aranan Firari Hükümlü Yakalandı

Mardin'in Artuklu ilçesinde, hakkında 85 yıl, 8 ay, 1 gün hapis cezası bulunan firari bir kadın, emniyet ekipleri tarafından yakalandı ve cezaevine gönderildi

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 12:42
Kaynak: İHA
85 Yıl Hapis Cezası ile Aranan Firari Hükümlü Yakalandı

Mardin'in Artuklu ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 85 yıl, 8 ay, 1 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü, emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, firari şahısların yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalarda, ekiplerin şüphelendikleri iki kadını durdurduğu belirtildi.

2 kadın şüpheli yakalandı

Yapılan kontrollerde, bir kadının "evden hırsızlık ve konut dokunulmazlığı ihlali" suçundan şüpheli olduğu, diğer kadının ise "hırsızlık ve konut dokunulmazlığının ihlali" suçlarından toplamda 33 ayrı dosyadan arandığı ve bu sebeple 85 yıl, 8 ay, 1 gün hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan iki kadından biri, gerekli işlemlerin ardından cezaevine gönderilirken, diğerinin durumu hakkında daha fazla bilgi verilmedi.

Halkımızın güvenliği herşeyden önemli

Emniyet güçlerinin, Mardin genelinde firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik faaliyetlerine devam edeceği ifade edildi. Bu olay, yerel güvenlik önlemlerinin artırılması ve suçla mücadelede kararlılığın sürdüğünün bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.