Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

12 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı

Gaziantep'te JASAT ekiplerince düzenlenen yol emniyet ve kontrol faaliyetleri sırasında hakkında "silahlı yağma"suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
12 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı

Silahlı yağma suçuyla yargılanmış

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Araban ilçesinde gerçekleştirdiği yol emniyet ve kontrol faaliyeti sırasında "Silahlı Yağma" suçundan hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.A. isimli şahsı yakaladı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan takip sonucunda gözaltına alınan K.A., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

K.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, jandarmanın suç ve suçlularla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla sürdürdüğü yol emniyet ve kontrol faaliyetlerinin yanı sıra, suçluların yakalanması için de çalışmalarına aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Güvenlik için var gücümüzle çalışıyoruz

Jandarma, bu tür uygulamaların toplumda huzur ve güven ortamının sağlanmasına katkı sağladığını belirterek, vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaştıklarında jandarmaya başvurabileceklerini ifade etti. Güvenlik güçlerinin, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmaya devam edeceği, halkın desteğiyle suç oranlarının azaltılacağı vurgulandı.

Olay, güvenlik güçlerinin suçla mücadeledeki etkinliğini bir kez daha gözler önüne sererken, vatandaşlar da jandarmanın bu tür uygulamalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.