Videosu çıkınca hakemliği iptal edilmişti! Ücretli abonelik başlattı...

Cinsel ilişki videosu sonrası hakemlik lisansı iptal edilen ve yüz binlerce takipçi kazanan Elif Karaarslan, özel içerikleri için ücretli abonelik başlattı. Detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 14:44

Geçtiğimiz haftalarda cinsel ilişki viedosu çıkan hakem Elif Karaaslan söz konusu görüntülerde TFF tarafından gözlemci olarak yer alan Orhan Erdemir ile yer aldı. Bu olayın patlak vermesinin ardından iki hakem de ömür boyu men edilmişti.

Genç hakemin popülaritesi kısa sürede artarak kişisel sosyal medya hesabına takipçi yağmıştı. Karaarslan bu sefer, sosyal medyada özel içerikleri için ücretli abonelik başlattı.

Takipçi sayısında artış yaşadı

TFF’nin hakemlikten ömür boyu men ettiği Elif Karaaslan, iddia edilen görüntüler hakkında hukuki süreci başlatacağını açıklamıştı. Sosyal medyada kısa süre içerisinde binlerce takipçi kazanan genç hakem bu ilgiyi değerlendirmeye başladı.

32,99 TL’ye ücretli abonelik başlattı

Elif Karaaslan, Instagram'da özel içeriklerini izlemek isteyenler için 32.99 TL’den ücretli abonelik başlattığını duyurdu.

Takipçileri ile buluşacak

Geçtiğimiz günlerde genç hakem, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda  yakında takipçileri ile buluşacağını duyurmuştu.