Eskihellaç'ın Gözü Trabzonspor'da!

Gaziantep FK'da kadro planlaması henüz netlik kazanmazken, başarılı kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç, Trabzonspor'a transfer olmayı bekliyor. Kırmızı-siyahlı takımda kalacak, gidecek ve gelecek isimler belirsizliğini koruyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 10:58
https://www.gazeteekspres.com/

Gaziantep FK ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Mustafa Eskihellaç'ın şartların uyması halinde Trabzonspor'a gitmeye sıcak baktığı ve bordo-kulüpten haber beklediği öğrenildi. Karadeniz ekibinin tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı'nın da Mustafa Eskihellaç'a sıcak baktığı ve onay vermesi halinde kulüplerin bonservis konusunda görüşmelere başlayacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

İzin Verilecek Mi?

Gaziantep Futbol Kulübü, 35 maçta 2 gol, 4 asist ile oynayan ve başarılı bir oyun ortaya koyan Mustafa Eskihellaç'ı bırakmaya niyetli değil. Teknik Dİrektör Selçuk İnan'ın da kadroda bırakmayı düşünmediği Eskihellaç için yönetim iyi bir teklif gelmesi halinde bırakabileceği öğrenildi. Daha önce de yönetimin belirlediği 1.5 milyon euro bonservis ücreti belirleyen yönetimin iyi bir teklif gelmesi halinde Mustafa Eskihellaç'ın gitmesine izin verilecek.