Yılbaşı Öncesi Denetimler Artırıldı

Yürütülen Çalışmalar, Yılbaşı Gecesi De Sürecek

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 16:20
https://www.gazeteekspres.com/

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediyelerine bağlı zabıta ekipleri, işletmelerde denetime çıkarken, emniyet ve jandarma ekipleri ise huzur ve güven uygulamalarını sıklaştırdı.

2023 yılının bitmesine sayılı günler kala Gaziantep’te denetim çalışmalarına hız verildi.  Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı tarafından verilen talimatlar doğrultusunda Kolluk Kuvvetleri, İl Müdürlüklerine bağlı ekipler ve Zabıta ekipleri sahaya indi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Ekipleri Sahada

Gaziantep genelinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, gıda satış noktaları ve işletmelerde denetime çıktı. Yılbaşı nedeniyle yapılan denetimlerde, etiket denetimlerinin yanı sıra, lokanta, restoran ve esnaf denetlendi.

Zabıtadan Sıkı Denetim

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri de saha çalışmalarına hız verdi. İşletmeleri denetleyen ekipler, gıdalara, etiketlere bakıyor aykırılık olan yerlere ceza kesiyor. 

Jandarma ve Emniyet Görev Başında…

Gaziantep’te İçişleri Bakanlığı talimatıyla Jandarma ve Emniyet güçleri sahaya indi. Kent genelinde yapılan şok huzur ve asayiş uygulamaları ile kentte vatandaşların güvenliği sağlanıyor, aranan şahıslar yakalanıyor. Gaziantep Emniyet Müdürü Celal Özcan önderliğinde yürütülen çalışmalar, yılbaşı gecesi de sürecek.