Parkomatlara Ne Oldu?

Gaziantep’te parkomat park alanlarında uzunca bir süredir personellerin çalışmaması dikkat çekiyor. İhale ile verilen parkomat alanlarında çalışanların yer almaması, ihale iptal mi edildi sorusunu gündeme getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 17:39
https://www.gazeteekspres.com/

Gaziantep’te uzunca bir süredir yol kenarlarındaki park alanları ihale ile veriliyordu. Park ücretinin yüksek olduğu ile ilgili çok fazla şikayet alan uygulamanın, bir süredir işlevsiz olması dikkat çekiyor. Parkomat alanında çalışan ve ücret tahsil eden personelin bulunmadığını belirten vatandaşlar, “ Parkomat uygulaması iptal mi edildi? İptal edildi ise, yapılan ihalenin durumu ne oldu? Tekrar ihale yapılacak mı?” sorularının cevabını merak ediyor.

Ara sokaklarda ciddi sıkıntı var

Park ücretinin yüksekliği ile ilgili şikayetler olsa da personelin çekilmesinin ardından özellikle ara sokaklarda gelişigüzel park edilen araçlar nedeniyle ciddi sıkıntı yaşanıyor. Şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu bölgelerde araç parklarının ciddi sıkıntı teşkil ettiğini belirten vatandaşlar, “ Yetkililerin özellikle ara sokaklardaki park sıkıntıları ile ilgili çözüm üretmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştular.