Belediye Hizmetlerine De Zam Yolda

Piyasada iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, Büyükşehir Belediyesi de verdiği hizmetlerin bedellerinde de artışa hazırlanıyor. 

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 17:12
https://www.gazeteekspres.com/

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısında belediye hizmetlerinin tarifelerinde değişiklik ile ilgili gündem maddeleri komisyonlara havale edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 72 gündem maddesi görüşülürken, Gündüz Bakımevleri ve Nikah Ücret Artışları ile ilgili madde de görüşüldü. Bakımevi ve Nikah ücretlerinin 2024 Eylül ayı itibariyle arttırılmasına yönelik madde, komisyona sevk edildi. Bu hizmetlerin ücretleri Cuma günü gerçekleştirilecek 2. Toplantıda netleşecek.

KARAVAN PARK KİRALARI DA ARTIYOR

Meclis’te Burç Tabiat Parkı içerisinde yer alan Burç Karavan Park’in kira ücretleri de gündeme geldi. Karavan Park’ın yeni yıllık abonman ücreti komisyonlarda belirlenerek, mecliste oylanacak.

HOBİ BAHÇELERİNE DÜZENLEME

Büyükşehir Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısında mevcut hobi bahçelerin kullanım kriterleri de gündeme getirildi. Encümene bu konuda yetki verilirken, Hobi Bahçeleri’nin bundan sonra kullanıcılara 3+2 yıl şeklinde tahsis yapılması planlanıyor.