Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yenge Hediye Güran tutuklandı

Diyarbakır’da cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili yenge Hediye Güran “kasten öldürmeye iştirak” suçlamasıyla tutuklandı. Güran suçlamaları reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 16:52
https://www.gazeteekspres.com/

Diyarbakır’da 19 gün boyunca kaybolduktan sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, Narin’in yengesi Hediye Güran “kasten öldürmeye iştirak” suçlamasıyla tutuklandı. Hediye Güran’ın ifadesinde suçlamaları kabul etmediği ve olayla ilgili bilgisi bulunmadığını belirttiği öğrenildi.

Hediye Güran: "Olayı Görmedim, Salim'le İlişkimiz Yok"

Hediye Güran, Narin’in kaybolduğu gün evlerine iki kez gittiğini ancak olaya şahit olmadığını ve Salim Güran ile herhangi bir ilişkisinin olmadığını ifade etti. "Salim'le yaptığım görüşmenin içeriğini hatırlamıyorum," diyen Hediye Güran, Salim Güran’ın aracını da görmediğini söyledi.

Kuzenler Serbest Bırakıldı, Soruşturma Devam Ediyor

Narin’in kuzenleri İ.K. ve Ş.K. savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Hediye Güran'ın adliyeye sevk edilen diğer kuzenleri ise olayın detaylarını öğrenmek üzere adli tıp ve polis incelemeleri devam ediyor.